1231
kezdőlap | Médiaajánló | ufó-esetek | információk | elérhetőség | 4D movie | támogatók | ufó képek, illusztrációk

                      NEGYEDIK DIMENZIÓ

                                IsmeretterjesztÅ‘ magazinműsor
                       
 

Koroknay Károly szegedi rendezÅ‘ ötlete alapján, Horváth Zoltán és Sós Tibor szerkesztÅ‘k közreműködésével   l994. októberében indult elsÅ‘ útjára  a produkció a  Szegedi Városi Televízióban.

Az idÅ‘ múlásával, alkalmazkodva a tévénézÅ‘k igényeihez, a tartalom folyamatosan bÅ‘vült. Végül ennek is köszönhetÅ‘, hogy a 4D az ezredfordulóra egy teljesen új arculattal állhatott elÅ‘, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint a produkció mottója:

 

                        A TUDOMÁNY HATÁRAIN INNEN ÉS TÚL”

.

A műsor töretlen népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy túl van a 150. adáson, és annak ellenére, hogy eredetileg a 4D szegedi műsornak készült, jelenleg több nagyvárosban is (Békéscsaba, HódmezÅ‘vásárhely, Szarvas, Kiskunhalas stb.) rendszeresen nézhetik a 4D műsorát. A produkció nézettségét nagy mértékben növelte, hogy 2007. augusztusától a VTV adása 30 kilométeres körzetben bárhol fogható (ami potenciálisan újabb 20 települést jelent), illetve az aktuális adás online a Negyedik Dimenzió fÅ‘oldalán bármikor megtekinthetÅ‘.


                                  A Negyedik Dimenzió tematikája:

 

Több mint 10 éves tapasztalatra alapozva a műsor fÅ‘ irányelve, hogy korrekt információközléssel, látványos helyszíni riportokkal, felvételekkel olyan adások készüljenek, amelyek egyre több érdeklÅ‘dÅ‘ számára nyújtanak maradandó élményt, ezzel biztosítva egy stabil nézettséget.

Ennek érdekében a Negyedik Dimenzió készítÅ‘i a 60 perces programot hármas tagozódás alapján építették fel.

A produkció fÅ‘ témáját mindig a meghívott stúdióvendégekkel folytatott beszélgetés és az ahhoz kapcsolódó bejátszások képviselik. Ezzel párhuzamosan a műsorba beépítésre került két állandó rovat. Ezeket a rovatokat az eddigi visszajelzések alapján a legnagyobb érdeklÅ‘dést kiváltó két újabb témával töltjük fel.

 

                                                       A műsor fÅ‘ témája:

 

A 4D eredetileg ufó- és parajelenségek bemutatásával indult, jelenleg viszont már nyitottak vagyunk minden közérdeklÅ‘désre számot tartó témára. Így szerepelhet összeállításainkban a rákkutatás éppúgy, mint a természetgyógyászat, az űrkutatás, bolygónk problémái, halálközeli élmények, eltűnt személyek felkutatása, génmanipulált élelmiszerek, vagy éppen kedvenc állataink kiképzése, tartása, gyógyítása, stb. Az elmúlt évtizedben több mint 200 meghívott szakértÅ‘ vendég garantálta a műsor állandó magas színvonalát és népszerűségét.  A teljesség igénye nélkül csak néhány nevet megemlítve, a 4D-nézÅ‘k olyan  közismert személyekkel  is találkozhattak a programjainkban, mint pl. Nemere István, Szepes Mária, Müller Péter, Hernádi Gyula írók, a tudomány képviselÅ‘i közül dr. Horváth András űrkutató csillagász, dr. Raskó István genetikus, dr. Szilágyi Mária pszichológus, dr. Benedek Pál agykutató, dr. Egely György kutatófizikus, és így tovább.

 

                                                      Állandó rovataink:

 

1. Az egészséges élet dimenziói:

Az eddigi felmérések azt bizonyították, hogy a lakosság részérÅ‘l kiemelt érdeklÅ‘désre tart számot az egészségmegÅ‘rzés, az alternatív gyógymódok és az ezekhez kapcsolódó témák. Az is köztudott, hogy sajnos a hazai lakosság egyre nagyobb százalékban függ a gyógyszerkészítményektÅ‘l. Ezért a produkció nézettségének növelése érdekében sok aktuális témát feltáró egészségügyi rovatunk méltán kapott állandó helyet összeállításunkban.

 

2. Ufók nyomában:

A legutolsó közvéleménykutatás eredménye szerint Magyarország lakosságának már több mint a fele hisz az idegen civilizációk létezésében. Egyre több olyan hiteles adat, megfigyelés, hivatalos bejelentés lát napvilágot, melyek szintén az ufók létezését bizonyítják. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a nézÅ‘ket

is fokozottan érdeklik az evvel kapcsolatos beszámolók. Ez a rovat - mely a legtöbb  nézÅ‘t vonzza  a  képernyÅ‘k  elé - azért  is  népszerű,  mivel Déry János (Nulladik  típusú találkozások című műsora) halála óta egyetlen csatorna sem foglalkozik, és rendszeresen hiteles ufó- és parajelenségek bemutatásával.

                            
                                            A Negyedik Dimenzió magazin stábja a Gripen-pilótákkal

 

                                   A Negyedik Dimenzió Magazinműsor

                                                      reklámlehetÅ‘ségei:


1. FÅ‘ támogató, támogatók: Megnézem

A produkció elején és végén a megrendelÅ‘ logójának, vagy pl. üzletének, termékeinek (illetve egyéb elÅ‘re egyeztetett formátum), figyelemfelkeltÅ‘ formában való feltüntetése, (5-10 sec.) képváltásokkal, zenével, hangalámondással.  


2. Rövid reklámspot:
Legolcsóbb reklámozói megjelenési formaMegnézem

A 60 perces műsoron belül 15 másodperces reklámfilm vetítése képváltásokkal, zenével, reklámszöveggel, hangalámondással, igény szerinti összeállításban.

 

3. Reklámfilm: Legkedveltebb megjelenési forma a cég arculatának, termékeinek bemutatására. Megnézem

A 60 perces magazinműsoron belül kialakított reklámblokkok valamelyikében 30 másodperces reklámfilm sugárzása. Mozgókép, film, animációk, hangalámondással, zenével. Áruk, termékek, szolgáltatások, akciók bemutatására kiválóan alkalmas.


4. Reklámriport: IdÅ‘arányosan a legolcsóbb és leghatékonyabb megjelenési forma. (TémafüggÅ‘!) Megnézem

Maximum 4 perces idÅ‘tartamban a stúdióban vagy egyéb helyszínen leforgatott reklámriport.

 

5. A teljes műsoridÅ‘ felhasználásával készített komplett műsor: Átfogó, teljes körű bemutató, tájékoztatás, szereplési lehetÅ‘ség. (TémafüggÅ‘!)

A 60 perces műsoron belül a fÅ‘téma lehetÅ‘ségeit kimerítve - az állandó rovatok és reklámblokkok kivételével -, stúdióbeszélgetéssel, helyszíni riportok leforgatásával komplett műsor készítése.

 

6. SZEGED PRESS hirdetÅ‘újságban: (Árak a méretek függvényében.)    Megnézem

A műsorban hirdetÅ‘k számára bÅ‘vített megjelenési forma, kedvezÅ‘ áron!

A műsorban szereplÅ‘k vagy hirdetÅ‘k számára a 4D csökkentett árú lehetÅ‘séget biztosít, Szeged legnépszerűbb hirdetÅ‘újságában reklámriport, keretes hirdetés egyéb reklámozási formákra.
A SZEGED PRESS AKTUÁLIS SZÁMA      Megnézem

 

A 4D produkció célja a hosszú távú, jól működÅ‘ partneri kapcsolat kiépítése (számos olyan reklámozónk van, aki már több mint 10 éve folyamatosan jelen van a műsorban), ezért ennek megfelelÅ‘en áraink is nagyon kedvezÅ‘ek. A megrendelÅ‘ink igényeinek minél szélesebb körű kielégítése érdekében az egyes módozatok összevonhatóak, megduplázhatók, a reklámok hossza változtatható, ezért a sugárzási árak csak elÅ‘zetes egyeztetés, esetleg adásmenet, forgatási igény függvényében alakíthatóak ki.

 

Reklámfilmjét éves szerzÅ‘dés esetén akár ingyen is elkészítjük digitális minÅ‘ségben!

 

További információ: 06 20 34-63-901, illetve: sostibor@freemail.hu

 

1231